20 februari 2011

Shopping..

I helgen har det shoppats! Vi har tagit en miniweekend i Majorna och lånat farmors lägenhet :). I fredags mötte vi upp Anna, Albin och Leila i stan och där tog vi en fika på Condecco i Kompassen. Jättemysigt! Tog en sväng in på Kappahl då vi hade en kupong med 25 % på ett barnplagg. Detta måste vi ju utnyttja hehe.. Så då köpte vi en våroutfit i strl 74. En skjorta med ljusa jeans till samt en nibb.

Lägg till bildtext
På lördagen åkte vi in till stan igen och passade på att utnyttja våra presentkort vi fick på dopet :) Vi fick på Guldfynd från några av våra släktingar i Skåne. Det blev ett halsband till Liam som jag tänkte gravera vid ett senare tillfälle samt hans första bestick.


Sedan fick vi även på PoP (Polaren och Pyret) där vi hittade dessa fina vårkläderna :)



Och sist men inte minst så hade Mormor även varit och shoppat! Av henne fick vi en häftig body och en Pippitröja Yeaj! De är ju så fina! Så nu får det bli en paus i shoppingen hehe, men det är ju så roligt :)



3 kommentarer:

  1. Vad fin han kommer att vara på TenTen träffarna i vår :0) Hihi det är så roligt med shopping till dom små. Det är verkligen shop until u drop! Oliver fick I did 9 month inside bodyn i julklapp, jättefin:)

    SvaraRadera
  2. Javisst är det skoj! Man blir helt sjuk när man ser alla söta grejer.. Tur att barnbidraget kom i fredags också :D

    SvaraRadera
  3. Åh va schyssta kläder! Ja det börjar klia i shoppingfingraran. Sååå kul å klä de små tuffingarna :o)

    SvaraRadera